Відбулося засідання штабу

відбулося засідання штабу. Зображення 1
21 квітня міський голова провів засідання оперативного штабу за участю керівників комунальних підприємств та бюджетних організацій. Основною темою обговорення було усунення позаштатних ситуацій, пов’язаних з негодою, та вжиття відповідних заходів з упередження подібних ситуацій, оскільки погодні умови залишаються напруженими.


У посиленому режимі працює «Добробут». Крім іншого, усували пориви ліній зовнішнього освітлення, відновлювали світильники, які обірвала негода, чистили ливнівки.
Працівники ЖЕО займаються поваленими деревами, виконують заявки по покрівлі та темперетурним швам, яких додалося внаслідок негоди. Всього, протягом поточного тижня, житлово-комунальним об’єднанням виконано 257 заявок.
У міськводоканалі ліквідували 17 поривів на водогонах, накрили три колодязі.
Без перебоїв працювала «Саночистка».
Рятувальники долучилися до ліквідації наслідків стихії, прибирали дерева, гілки, усунули пожежу на Руднику, що сталася протягом тижня.
Газовики Покровської дільниці допомагали колегам відновлювати у Марганці газопостачання.
Паралельно, усі комунальні служби наводили лад на закріплених кладовищах, готуючись до поминальних днів.
В управлінні освіти звітували про збитки, завдані у ніч із 18 на 19 квітня. Пориви вітру зірвали монтажні елементи на даху ДЮСШ, подекуди пошкоджені покрівлі трьох освітніх закладів. Господарча група працює над усуненням недоліків. До понеділка призупинено навчальний процес в учбових закладах.
Завершуючи засідання штабу, міський голова Олександр Шаповал націлював керівників на подальшу мобілізацію зусиль щодо утримання стабільної ситуації у місті й посиленій готовності аварійно-відновлювальних бригад.
Прес-служба міського голови.