ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ

 

Вчора у міськвиконкомі пройшло пленарне засідання чергової, 13 сесії 8 скликання Покровської міської ради. Депутати розглянули ряд важливих питань, за всіма прийнято відповідні рішення.

З основного питання, «Про готовність міських комунальних підприємств та бюджетних установ міста до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022р.р..» доповідав заступник міського голови Віталій Солянко. Він окреслив напрямки роботи, зазначив, що всі заплановані та затверджені заходи з підготовки до зими виконані. Зокрема було охарактеризовано стан готовності теплового господарства, житлового фонду, комунальних підприємств та соціальної сфери міста. Окремо зупинилися на заходах та алгоритмі дій у випадку ускладнення погодних умов. Зазначив, що вже з першого листопада відновлює роботу диспетчерський пункт виконавчого комітету Покровської міської ради, сформовані аварійно-відновлювальні бригади та призначені відповідальні чергові керівного складу виконкому, комунальних підприємств та бюджетних установ. Заслухавши доповідь, депутати взяли до відома інформацію та ухвалили відповідне рішення.

Серед рішень «у різному» депутати ухвалили ряд земельних, комунальних питань та соціального спрямування. Важливим рішенням стало виділення з резервного фонду 1 млн. грн.. на облаштування ковідного відділення у Центральній міській лікарні. З цього приводу, по завершенню порядку денного сесії, слово взяв директор ЦМЛ Олексій Леонтьєв. Він окреслив ситуацію, яка є на сьогодні із захворюванням на коронавірусну інфекцію. Оприлюднив цифри. На сьогоднішній день можливості лікарень області щодо прийому хворих на ковід, обмежені, лікарня Нікополя заповнена на 120%, Павлограда -150%. Міським головою Олександром Шаповалом проведена велика робота  щодо відкриття у Покрові відділення для хворих на ковід-19. У найкоротші терміни підготовлено приміщення, закуплені необхідні медикаменти, меблі. У співпраці з обласним керівництвом, Покрову надано 45 кисневих концентраторів. Відділення буде відокремлене окремим входом та ліфтом. Звертаючись до депутатів, міський голова Олександр Шаповал розповів про роботу, проведену щодо відкриття відділення, зазначив, що воно буде відкрите 29 жовтня. Закликав присутніх керівників підприємств та організацій проводити роз’яснювальну роботу щодо дотримання карантинних норм, вакцинування, задля збереження здоров’я та життя людей.

Прес-служба міського голови.