Відбулося засідання громадської ради

22 лютого члени громадської ради при виконкомі Покровської міської ради зібралися на чергове засідання.

Робота тривала за участі військового комісару Покровського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександра Лєвіна.

У рамках першого питання черги денної присутні заслухали інформацію про діяльність нової організаційної структури, створеної на базі військкомату. Завданням її є удосконалення порядку комплектування, організації мобілізаційної роботи, надання послуг щодо соціального та правового захисту військовослужбовців та мобілізованих.

Далі громадська рада розглянула стан перевезення твердих побутових відходів на території міста, про що розповіла начальник  відділення ТДВ "Дніпрокомунтранс" у м. Покров - Ірина Волошина.

Третім питанням заслухали звіт - інформацію про роботу громадської ради за ІІ півріччя 2018 року. Як зазначалося, за звітний період проведено п’ять засідань, де піднімалися актуальні для міста питання. Члени ради також брали активну участь у громадських обговореннях, їхні пропозиції враховувалися при формуванні міського бюджету. У грудні її представники взяли участь у Всеукраїнському форумі громадських рад «Дієві громадські ради – якісні рішення влади – спроможні громади», що проходив у Дніпрі в форматі комунікативного майданчика для обміну думками, ідеями та досвідом.

Після обговорення, громадською радою було затверджено орієнтовний план роботи на І півріччя поточного року.

Прес-служба міського голови.