Спортсмени Покрова серед призерів чемпіонатів області

Тиждень, що минув, у черговий раз порадував перемогами наших спортсменів та вболівальників. Цього разу відзначилися представники відділення стрибків у воду та наймолодші дзюдоїсти міста.

На татамі наймолодші дзюдоїсти Покрова

23 лютого у Дніпрі під час  II етапу Дитячої ліги дзюдо визначалися найсильніші спортсмени, школи і клуби нашої області. На татамі спорткомплексу СДЮСШОР №6 близько шести годин тривала завзята боротьба за медалі, кубки та командні бали. Турнір зібрав наймолодших і найперспективніших дзюдоїстів Дніпропетровщини. Між собою змагалися хлопці 2009 р. н. і дівчатка 2009-2010 р. н. Загалом у змаганнях взяли участь 183 спортсмени в складі 11 команд з Покрова, Нікополя, Марганця, Тернівки, Кам'янського, Кривого Рогу, Запоріжжя та Дніпра.

Серед учасників не загубилися і вихованці відділення дзюдо ДЮСШ ім. Дані Дідіка. Підопічні тренера Сергія Сінілова завоювали для міста дві нагороди. Срібну медаль виборола Тетяна Ковалик і бронзова нагорода в активі Євангеліни Соколової.

Ці змагання довели, що в ДЮСШ підростає нове покоління дзюдоїстів, які готові захищати спортивну честь рідного міста.

20 медалей чемпіонату області

Здобули спортсмени Дитячо-юнацької спортивної школи “Манганіт” на чемпіонаті області зі стрибків у води, який пройшов 21 лютого в обласному центрі. У цих змаганнях команді Покрова не було рівних. Загалом в її активі 5 золотих, 9 срібних та 6 бронзових нагород. До змагань наших спортсменів готували досвідчені наставники Анастасія Янченко, Влада Хмара, Ольга Меркулова та Ольга Білозьорова.

Щиро вітаємо з цим досягненням і сподіваємося, що хлопці та дівчата збережуть переможний такий темп протягом усього року.

Прес-служба міського голови.