Відбулася спартакіада на кубок Спілки воїнів-учасників АТО

Напередодні й на честь Дня захисника України у Покрові пройшла ІІ міська Спартакіада на кубок громадської організації “Міська спілка воїнів — учасників АТО”.

Цьогоріч вона знову зібрала на стадіоні “Авангард” юнаків - старшокласників з усіх шкіл нашої громади. Аби не лише позмагатися й визначити найсильніших, а й віддати належне людям, які впродовж віків відстоювали прагнення нашого народу бути господарем на своїй землі. Звичайно, подякувати нинішнім захисникам, які зараз на сході країни стоять на варті державного суверенітету та відстоюють цілісність України. Після урочистого відкриття спартакіади, де про це йшла мова, учасники - команди по п'ять хлопців, приступили до проходження випробувань.

До програми спартакіади були внесені швидкісно-силові вправи та комплекси на витривалість та влучність. Юнаки змагалися у бігу на сто і тисячу метрів, підтягувалися, на дальність метали 600-грамові гранати, вправлялися у кульовій стрільбі з пневматики по мішенях.

Усі учасники змагань виявили наполегливість, волю до перемоги, командний дух. Хлопці довели, що вони вміють постояти за честь команди, а якщо доведеться, то й за честь країни.

Урочистим фіналом спартакіади й підбиттям підсумків чесної боротьби стала церемонія нагородження найсильніших. Командна першість визначалася за сумою 9-и кращих результатів в багатоборстві за таблицею очок. За підсумками проходження усіх етапів спартакіади суддівська колегія визначила трьох команд-переможниць.

ІІІ місце здобула СЗШ №6.

ІІ - завоювала Шолоховська СЗШ.

 

Перехідний кубок ГО “Міська спілка воїнів — учасників АТО” виборола СЗШ №9. Фіналістам вручили грамоти, медалі та набори м'ячів.

Вітаємо переможців та учасників спартакіади, які проявили неабиякі вольові якості й чоловічий характер!

Прес-служба міського голови.