ТУРНІР ПАМ’ЯТІ

 

Третій міський турнір з футболу на Кубок імені Дані Дідіка зібрав найсильніші команди  Покрова, Марганця та Нікополя. За себе і за народного Героя України, який загинув у 2015 році під час Ходи гідності у Харкові, грали спортсмени, вшановуючи пам'ять Дані Дідіка.

Турнір є одним з очікуваних спортивних подій, бо це не просто гра, це пам'ять про хлопця, з іменем якого дитячо-юнацька спортивна школа здобуває нагороди світового рівня, прославляючи Україну далеко за межами рідного міста. Про юного патріота, чиє життя стало символом боротьби за незалежність країни.

На цьому наголошували присутні, разом з батьками, Андрієм та Анжелою Дідіками, згадуючи Даню. Подружжя Дідіків разом з друзями родини завжди приїздять на турнір до Покрова і вже традиційно перший м’яч подає Андрій Дідік. А квіти шани - мамі Дані.

На полі ж розгорталася справжня футбольна боротьба, за якою спостерігали численні вболівальники. Кожна команда демонструвала відмінну підготовку, волю до перемоги. Хід турніру змінювався з кожною грою,  яку професійно вів коментатор, видавець Артем Лобанов.

Години змагань пролетіли , мов мить, у справжніх спортивних емоціях та з іменем Дані Дідіка.

Кубок турніру виборола команда Покров-I, друге місце посіли футболісти з Нікополя, третє - Марганця. Команди отримали медалі та грошові сертифікати. Всі учасники – грамоти та солодощі. Окремо були відзначені кращі гравці, яким також були вручені книги від почесних гостей.

Третій міський турнір завершувався загальним фото на пам'ять, у дружній атмосфері. Він стане ще однією сторінкою у спортивному житті Покрова, а світлини доповнять експозицію міського музею, яка розповідає про хлопця, який любив життя і свою країну – про Даню Дідіка.

- Це дуже важливо, що пам'ять працює, - зазначив міський голова Олександр Шаповал, - і що наші спортсмени здобувають перемоги з іменем юного героя, який віддав за це своє життя.

Прес-служба міського голови.