ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

Сьогодні у міськвиконкомі відбулося пленарне засідання чергової 41 сесії Покровської міської ради 8 скликання.

Розпочинаючи засідання, присутні  хвилиною мовчання вшанували пам'ять покровчан, всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів.

Депутати одноголосно підтримали проєкт рішення про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Покров” (посмертно) Даніїлу Лєксіну.

Зі словами подяки й підтримки, міський голова Олександр Шаповал вручив відповідну відзнаку  та медаль "За заслуги перед містом" рідним загиблого воїна.

Начальник третього відділу у місті Покров Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Олександр Лєвін передав державні нагороди, орден за «За мужність» III ступеня (посмерто), родинам полеглих захисників, Почесних громадян міста - Сергія Вітренка, Дмитра Копищика, Івана Чічіки, Сергія Шульги, Олега Бондаренка, Миколи Забутного. Нагрудний знак «66 окрема механізована бригада сухопутних військ» рідним Костянтина Сіренка.

Вони віддали своє життя за мирне майбуття у незалежній, вільній Україні. За завтрашній день без війни у процвітаючій, рідній країні. Заради майбутніх поколінь. Символічно, що на сесії було вручено посвідчення майстер спорту України з боксу та подяку міського голови Нікіті Захарченку, переможцю міжнародних та всеукраїнських турнірів, який прославляє Покров на спортивних аренах, вихованцю заслуженого тренера України Ігоря Мациборка.

На сесії також розглянули ряд важливих питань згідно порядку денного. Відбулися і зміни у складі депутатського корпусу. На підставі Постанови Покровської міської територіальної виборчої комісії Нікопольського району Дніпропетровської області “Про визначення осіб такими, які відмовились від депутатського мандату Покровської міської ради Нікопольського району Дніпропетровської області у територіальному виборчому списку та визначення обраними депутатами наступних за черговістю кандидатів в депутати”, з персонального складу комісії з питань безпеки і оборони, депутатської діяльності та зв’язків з громадськістю виведено депутата Андрія Миколайовича Барабаха та введено  Олега Олеговича Фрай.               

Прес-служба міського голови.