«Вічна казка балету» відкрилася Покрову

«вічна казка балету» відкрилася покрову. Зображення 1
Повний аншлаг та нестихаючі оплески – так зустрічали артистів Дніпропетровського театру опери та балету, котрі на запрошення народного депутата України Андрія Шипка, депутата облради Марини Петросянц, міського голови Олександра Шаповала представили місту свої найкращі виступи.


Приїзд прославленої трупи став сенсацією для містян, які мали унікальну можливість торкнутися балетної казки. Вистава стала справжнім подарунком для поціновувачів великого мистецтва і не лише тому, що білети були безкоштовними, незабутніми залишилися враження.
Глядачі поринули у світ гармонії, грації, краси - класичний балет полонив своєю вишуканістю. Солісти – Олена Печенюк, Дмитро Омельченко, Олена Салтикова, Олексій Чорич, Марія Лоленко й Євген Кучвар представили краще з балетних перлин – «Шопеніани», «Корсара», «Сплячої красуні», «Лускунчика», «Дон Кіхот». Майже година вистави пролетіла мов мить. Глядачі стоячи вітали артистів, не приховуючи емоцій.
-Ми відчували надзвичайну атмосферу зали, - не приховує вражень заслужена артистка України Олена Печенюк, - глядачі проживали з нами кожну хвилину. Приємно було чути – «браво!», приймати квіти від міського голови і від наймолодших прихильників балету.
«Вічна казка балету», відкрита покровчанам, не згасла зі світлом софітів, насправді, вона залишилася яскравим спалахом одвічного мистецтва, яке не має кордонів та часових меж.
Прес-служба міського голови.

«вічна казка балету» відкрилася покрову. Зображення 2

                            «вічна казка балету» відкрилася покрову. Зображення 3

                            «вічна казка балету» відкрилася покрову. Зображення 4