Одну урну розбили, а 30 контейнерів відновили

одну урну розбили, а 30 контейнерів відновили. Зображення 1
6 червня на щотижневій оперативній нараді при міському голові керівники структурних підрозділів міськвиконкому, підприємств, установ та організацій звітували про виконану роботу. Зокрема, мова йшла про здійснення державних закупівель у системі «ProZorro», до якої активно долучаються міські розпорядники бюджетних коштів.


Тривають заходи з підготовки інфраструктури міста до роботи в осінньо-зимовий період, наголос робиться на заходах з енергозбереження. Активно готуються до наступного навчального року заклади освіти. Міський голова зауважив, що цього разу буде змінено формат традиційних серпневих об’їздів. Хід виконання заходів уже під постійним моніторингом із залученням відповідних фахівців.
Управлінню праці та соціального захисту населення було рекомендовано активізувати роботу з питань легалізації робочих місць.
Підприємство «Саночистка» за минулий тиждень відновило і пофарбувало 30 контейнерів для сміття, а «Добробут» доповів про наступну розбиту урну по вул. Інтернаціоналістів. Олександр Шаповал наголосив, що не зважаючи на такі прояви, все одно урни будуть встановлювати, і вкотре нагадав комунальникам про вуличне освітлення віддалених частин міста. Увагу правоохоронців було зосереджено на посилені контролю громадського порядку у вечірній час. Серед адрес, на які нарікають містяни - Центральна, 20.
Актуальними для усіх залишаються питання прибирання, благоустрою міста та покіс трав.
Прес-служба міського голови.