Вандали поорудували в захисному укритті

Війна увійшла в наше життя і зробила реальними загрози, про які раніше ми могли лише чути. Аби забезпечити безпеку людей у місті функціонують захисні споруди.

На жаль, наявність вільного доступу в укриття має і “зворотній бік медалі”. Періодично знаходяться особи, які використовують його далеко не за призначенням. Залишають там не просто безлад, а цинічно нищать приміщення. Такі вчинки під час дії військового стану не сприймаються по-іншому, як навмисне шкідництво.

Черговим таким кричущим фактом нині займаються правоохоронці. Його виявили працівники ПМКП “Житлкомсервіс” за адресою Зонова, 10. Вандали зірвали зі стелі світильники, пообрізали проводку та кабелі. Проникли до резервних приміщень, вибивши замки та понівечивши двері. Відновлення пошкодженого потребує коштів. Варвари залишили після себе сміття та інші сліди свого негідного перебування.

Такі дії обурливі й недопустимі, а зловмисники, які до цього причетні, заслуговують адекватного покарання. Сподіваємося, що вони будуть знайдені і отримають по заслугах.

Якщо ви стали свідками подібних ганебних проявів, не зволікайте — телефонуйте в поліцію!

Прес-служба міського голови.