В Університеті ІІІ віку - випускний

в університеті ііі віку - випускний. Зображення 1


Швидко промайнув навчальний рік, насичений цікавими подіями, новими знаннями, приємним спілкуванням. І ось нарешті у студентів солідного віку – випускний. 45 сертифікатів учора урочисто вручили поважним випускникам Університету, котрий третій рік успішно працює на базі відділення денного перебування міського територіального центру.
Цьогоріч до факультетів, де опановували філософію активного довголіття та основи здорового способу життя, додався ще один, не менш актуальний - «Комунікаційні та інформаційні технології». Де студенти мали змогу осягати комп’ютерну грамоту, навчитися спілкуватися у соціальних мережах та користуватися електронними послугами.


Як зазначає директор терцентру Наталія Даниленко, аби слухачам було цікаво, навчальний процес та культурно – просвітницька діяльність навчального закладу здійснюється за їхніми пропозиціями, відповідно до індивідуальних можливостей, інтересів, нахилів з урахуванням віку та стану здоров'я. Освіта в університеті є безкоштовною, лекції читають працівники соціальної установи, волонтери, які постійно вдосконалюють та доповнюють програму, орієнтуючись на потреби самих студентів. За бажанням, слухачі мають можливість відвідувати одночасно різні факультети.
Та все ж першочерговим є завдання допомогти літнім людям відчути себе молодими, потрібними суспільству, відновити інтерес до цікавого неординарного життя, розширити коло спілкування та з користю провести вільний час.
Для цього створюються усі умови, констатує Наталія Едуардівна. Лише протягом останнього часу оформлено та оснащено творчу майстерню душі, кабінет оздоровчо-профілактичної роботи, зроблено косметичний ремонт вестибюлів та зали для зустрічей.
Про те, що їм комфортно і цікаво у стінах закладу, свідчать не лише вдячні слова, якими поважні студенти на випускному щедро наділяли усіх причетних до організації змістовного дозвілля. Блиск в очах, невимушеність спілкування, ентузіазм, з яким літні люди беруть участь у художній самодіяльності – говорять самі за себе.
Восени Університет ІІІ віку знову відкриє свої двері для усіх охочих. Тож мудрі і сивочолі, не засиджуйтеся вдома, приходьте вчитися, ділитися своїми знаннями, і просто приємно спілкуватися. Бо у будь-якому віці життя - прекрасне.
Прес-служба міського голови.

в університеті ііі віку - випускний. Зображення 2

в університеті ііі віку - випускний. Зображення 3

в університеті ііі віку - випускний. Зображення 4в університеті ііі віку - випускний. Зображення 5