В Універсал-Сервіс LTD налаштовані на результат

в універсал-сервіс ltd налаштовані на результат. Зображення 1
Покров завершив опалювальний період. Разом з міськими комунальними службами, першу зиму зустріла і керуюча компанія "Універсал-Сервіс LTD".


Нагадаємо, у 2016 році набув чинності Закон про ліквідацію ЖЕКів. Замість них багатоквартирні будинки мали керуватися ОСББ, а там, де їх не створять - управителями, яких призначає місцева влада за конкурсом.
У Покрові на роль управителя 273-ох багатоквартирних будинків миинулого літа було обрано ТОВ "Універсал-Сервіс LTD".
Попри песимізм скептиків, перехід до іншої моделі управління житловим фонду пройшов без потрясінь, послідовно і злагоджено. І вже зараз можна говорити про її раціональність.
Як розповідає директор керуючої компанії Олег Колпакчі, вони почали з інвентаризації житлового фонду, на будинки склали дефектні відомості.
За кожною ділянкою закріплено кілька працівників, які прибирають територію та інформують центральний офіс про поточну ситуацію. Крім того, у штаті є бригада зі спецтехнікою, яка проводить генеральне прибирання усіх ділянок. Загальна кількість двірників, порівняно з ЖЕО, значно збільшилася. При необхідності, коли масовий покос трав або прибирання снігу - залучаються додаткові працівники.
Налагоджено цілодобову роботу аварійного підрозділу, в розпорядженні якого придбано два сучасних аварійно-технічних автомобілі. Щодня аврійна служба обслуговує близько 40 екстрених заявок. В основному вони торкаються чистки каналізації, ремонтів водопровідних та електричних мереж.

в універсал-сервіс ltd налаштовані на результат. Зображення 2
За словами Олега Валентиновича, їхня кількість значно зменшилася після того, як в усіх будинках були промиті каналізаційні випуски, засмічення яких призводило до аварійних ситуацій. А виявлені поламані випуски планомірно міняють вперше за десятки років. Робота ця копітка, потребує часу та затрачених ресурсів, без неї неможливе нормальне функціонування будинків. За рік компанією замінено близько 20 випусків, з початку 2018 -го вже п’ять. Ведеться робота по заміні зношених металевих труб водопостачання на пластикові. Тільки за осінньо-зимовий період замінено близько 800 м. труб, з початку року — майже 200м.
Крім прибирання прибудинкових територій та аварійного обслуговування, до переліку послуг, які надає управляюча компанія, належить технічний контроль стану будівель та внутрішньобудинкових мереж, обслуговування внутрішньобудинкових систем (ліфти, електромережі та освітлення місць загального користуванняя, мережі холодного водопостачання, зливна каналізація, зливові водостоки, димовентиляційні канали, дератизація та дезінсекція), поточний та плановий ремонт елементів споруд та здійснюють оплату послуг щодо енергопостачання спільного майна багатоквартирних будинків.
Належне віддається питанням енергозбереження.

в універсал-сервіс ltd налаштовані на результат. Зображення 3
Одним із перших кроків управляючої компанії стала заміна звичайного освітлення на світодіодне. На сьогодні реконструйовано освітлення у 230 будинках.
Зоною піклування є й електрощитові. Після серії умисних підпалів, котрі фіксувалися в місті, компанія відновила 4 щитових, замінила близько 50 м. міжповерхової проводки, тільки за лютий — 20 метрів.
Наразі приступили до ремонту панельних швів, минулого року було відновлено 2 тис. погонних метрів швів. Розпочато й поточний ремонт м’яких покрівель.
Турбуються про комфортність та зручність. Встановлюють лавочки, виконують поточні та сезонні роботи, серед іншого —  планування територій після демонтажу погребів.
Пріорітетом для компанії є удосконалення технічної бази, підбір кваліфікованих кадрів та поліпшення якості обслуговування мешканців міста.
Серед проблемних питань, які озвучує керівник компанії – 80% рівень оплати споживачами послуг, крадіжки та, звичайно, незадовільний стан й зношеність житлового фонду, що потребує значних капіталовкладень. Однак, з першим етапом управляюча компанія "Універсал-Сервіс LTD"  справилася і налаштована на подальшу продуктивну діяльність.
Нагадаємо, офіс та абонентський відділ управляючої компанії знаходиться за адресою: Л.Чайкіної,30. Телефон аварійно-диспетчерської служби та аварійної – 6-09-30, 0675600322, 0952607400.
Прес-служба міського голови.