В новий рік з новими вікнами

в новий рік з новими вікнами. Зображення 1Свята не є завадою для удосконалення життєвого простору покровчан. Впродовж останніх чотирьох днів у дитячому садку-яслах №5 "Червона шапочка" замінено 87 дерев’яних вікон на сучасні металопластикові.
Це подвійна радість, адже саме в ці дні закладу виповнюється 54 роки, стільки ж було і старим вікнам.
За словами адміністрації закладу, монтаж здійснили швидко і якісно, з мінімальними незручностями для малят. В садочку тепло було і раніше. Проте зараз, при тій же подачі теплоносія, температура на 2-3 градуси вища. Крім енергозбереження вікна додали затишку та покращили естетичний вигляд. Заміна решти вікон продовжиться після свят.
Завідуюча дитячого садка Алла Тиква розповідає, що за останні роки зроблено більше, ніж за весь час. Серед наймасштабнішого - капітальний ремонт покрівлі, реконструкція прилеглих пішохідних зон, частково замінено каналізацію, зараз -енергозберігаючі вікна. Знаючи пріоритети міського голови Олександра Шаповала, в садочку переконані, що це не останні позитивні зміни.
Лише напередодні нового навчального року в освітніх закладах замінено понад 400 вікон. До фінансування долучаються різні джерела, в тому числі депутатські субвенції різного рівня. Цього разу кошти на заміну вікон у ДНЗ №5 надійшли за сприяння народного депутата України Андрія Шипка.
Прес-служба міського голови.

в новий рік з новими вікнами. Зображення 2

в новий рік з новими вікнами. Зображення 3

в новий рік з новими вікнами. Зображення 4