В Мінветеранів відбулася зустріч з учасниками програми Акселератор проєктів та організацій, які прагнуть допомогти ветеранам і ветеранкам та їхнім близьким

Мета Програми – покращити стратегію впровадження ініціатив інститутів громадянського суспільства, отримати нові знання про ефективні інструменти роботи з ветеранами, ветеранками та їх сімʼями.

????Започаткована Програма, яка триватиме впродовж 2 місяців, дозволить учасникам відразу впроваджувати на практиці нові знання та навички, а також обмінюватися досвідом з колегами.

????Дана зустріч за участі фахівців Мінветеранів присвячена ознайомленню учасників Програми з пріоритетними напрямами формування і реалізації державної ветеранської політики, а також обговоренню актуальних потреб ветеранів війни, членів їх сімей, членів родин загиблих.

????Саме злагоджена взаємодія органів державної влади, органів місцевого самоврядування, бізнесу, ініціативність та фаховість інститутів громадянського суспільства є запорукою створення міцного фундаменту формування та реалізації дієвої державної ветеранської політики.