В добру путь. Випускникам школи мистецтв вручили свідоцтва про закінчення освіти

Школа мистецтв була і залишається одним із головних осередків культури нашого міста. Навчання тут є особливим етапом у житті юних покровчан, який дозволяє доторкнутися до чарівного світу мистецтва та розкрити їхні таланти. А численні перемоги у регіональних, всеукраїнських і навіть міжнародних конкурсах яскраво засвідчують, що ця робота приносить результат.

16 червня стало важливим днем для 29 випускників школи, а також їхніх батьків та педагогів. Під бурхливі оплески директор закладу Ганна Доценко вручила випускникам свідоцтва про закінчення навчання, зазначивши, що викладачам дуже сумно прощатися зі своїми вихованцями. Адже усі ці роки вони бачили, як діти зростали, старалися, брали участь у величезній кількості виставок і конкурсів.

Також були вручені окремі Подяки за відмінне навчання та активну участь у концертному й творчому житті школи та міста.

- Упевнена, що ваше мистецтво залишиться з вами навіть після закінчення навчання. А той слід, який залишили у душі школа та викладачі, йтимуть з вами по життю й надалі. І ви обов'язково передасте своїм дітям ті навички та уміння, які тут отримали, — наголосила Ганна Доценко, побажавши випускникам від імені колективу натхнення і подальших успіхів.

Через об'єктивні причини вручення свідоцтв цього року відбувалося в обмеженому форматі. Але ця подія в черговий раздоводить, наскільки багато талановитих і творчих дітей живе в нашому місті.

Прес-служба міського голови.