В центрі уваги

в центрі уваги. Зображення 1

На сьогоднішній день у місті Покров під соціальним супроводом знаходяться 237 сімей внутрішньо-переміщених громадян. Їхні потреби завжди в полі зору місцевої влади, управління праці та соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Вивчаються вони через живі співбесіди, анкетування, обстеження матеріально-побутових умов.
Нещодавно було опитано 217 осіб громадян-переселенців. За результатами вивчення анкет з’ясовані проблеми та потреби переселенців за напрямками:
- охорона здоров’я;
- освіта;
- соціально-психологічні послуги.
25 липня 2016 року дуже своєчасно була надана допомога громадянам-переселенцям благодійним фондом «Допомога Дніпра». 60 громадян отримали набори засобів гігієни.
Воронова Юлія Володимирівна, переселенка з Донецької області, висловила слова подяки від своїх земляків на адресу представників благодійного фонду та працівників територіального центру: «Ми дуже вдячні цим людям за те, що підтримують нас у ці тяжкі хвилини, дуже приємно відчувати піклування про нас, знаходячись далеко від домівки…».
А Киценюк Юрій Володимирович додав:«Ми безмежно вдячні цим небайдужим людям…».
Сподіваємось, що і у подальшому буде тривати плідна співпраця з благодійним фондом «Допомога Дніпра».