Увага шахраї!

увага шахраї!. Зображення 1
Стало відомо про випадки, коли під виглядом комунальників до літніх людей навідуються шахраї. Двоє чоловік представляються слюсарями теплоенерго, маючи на меті здійснити обрізку батарей опалення. Зловмисники на свою користь використовують інформацію про те, що підприємство більше не надаватиме послуги теплопостачання. Вони намагаються переконати, що батареї – це власність підприємства, і вони мають їх вирізати й забрати. Насправді це не відповідає дійсності.


Як повідомив в.о. директора МКП «Покровтеплоенерго» Руслан Бондарук, на балансі підприємства лише ті тепломережі, які ведуть до будинку, до внутрішньодомових мереж вони не мають жодного стосунку. Працівники теплоенерго не мають право навіть заходити у підвальні приміщення будинків. Те, що знаходиться у квартирі – це власність господаря. Тому перед працівниками підприємства не лише не стоїть завдання вилучати батареї опалення, вони категорично не мають права це робити.
Тож містянам треба бути пильними і не дозволяти втягнути себе у нову шахрайську схему. Якщо у ваші двері постукають зловмисники з вищезгаданими намірами – повідомте про це правоохоронців. Інформацію про прикрі випадки такого шахрайства варто поширити серед близьких та сусідів, особливо людей літнього віку.
Прес-служба міського голови.