У восьмій школі роблять покрівлю

у восьмій школі роблять покрівлю. Зображення 1
На цьому тижні ремонтники приступили до робіт, завершення яких планується до нового навчального року.


Питання покрівлі для педагогічного та батьківського загалу школи залишалося одним з найгостріших. З 2009-го про проблему говорили на повний голос, пишучи запити до контролюючих інстанцій, однак з разу в раз вона переходила у розряд планових. І так довгих вісім років. З довгобудом зустрічали кожен наступний навчальний рік, сподіваючись, що, врешті, ситуацію буде розв’язано.
2016-го з наболілим питанням звернулися до міського голови. Під час зустрічі з представниками освітянського та батьківського загалу було не лише оговорено, а й продемонстровано наслідки проблеми. Зважаючи на непросту ситуацію сьогодення, Олександр Шаповал не обіцяв миттєвого вирішення, разом з тим наголосив, що її не буде відкладено у «довгу скриню», адже питання торкається здоров’я дітей, умов перебування у школі.
У найкоротші терміни було розроблено проектну документацію, яка пройшла експертизу, досягнуто домовленість з підрядниками щодо поетапності оплати робіт.
Днями на покрівлі розпочато капітальний ремонт. Як повідомили в управлінні освіти, завершити роботи планується до першого вересня. Тож новий навчальний рік для учнів, вчителів та батьків розпочнеться у комфортних умовах.
Прес-служба міського голови.