У ТВОРЧОСТІ - КРАЩІ

 

Вихованці дитячої Школи мистецтв час канікул використовують з користю. Пауза у навчанні дозволила присвятити більше часу улюбленому заняттю.

Учні Дитячої школи мистецтв Вікторія Костіна та Олександр Комарець взяли участь у П’ятому Всеукраїнському багатожанровому конкурсі "БИТВА ЖАНРІВ".

Талановита вихованка викладача Анастасії Бойко-Костіної перемогла у номінації "Інструментальний жанр". Олександр - викладач  Антоніна Жуковська, концертмейстер Наталія Дев’ятко, виборов перше призове місце у номінації "Вокал".

Учениці  викладача театрального колективу "Сюрприз" Школи мистецтв Нелі Піхтіної посіли перші місця у мистецьких конкурсах!

Аріна Ліхачова представила свої творчі напрацювання в номінації "Художнє читання" на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі народного мистецтва FOLK FEST ЛЕГЕНДА! До конкурсу вона підготувала вірш Галини Рогової "І буде в нас Свято своє ПЕРЕМОГИ!". Її майстерне виконання не полишило байдужими журі і вона отримала в своїй номінації найбільшу кількість балів!

Ілона Бова посіла перше місце в номінації “Художнє читання” на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі театрального мистецтва "ТеАтр". Дівчинка чуттєво виконала твір Ліни Костенко "І буде мир!"

Вітаємо юних покровчан та їх наставників з високими результатами й бажаємо творчої наснаги та нових перемог!

Прес-служба міського голови.