У територіальному центрі відновили заняття скандинавською ходьбою

Займатися спортом  і отримувати від цього користь можна у будь-якому віці. Своїм прикладом про це нагадують містянам бадьорі підопічні територіального центру.

Скандинавську ходьбу з ними практикували ще до карантину. Вони доклали старанності і наполегливості в тренуваннях і успішно оволоділи новими навичками. І ось знову випала нагода, дотримуючись карантинних вимог, повернутися до корисних занять. Приємним бонусом стало  спілкування, якого в період обмежень трохи бракувало. Тож покращилося не лише самопочуття, а й настрій.

Приємні люди поруч, чудове місце для активної прогулянки, бо це парк ім. Мозолевського. Серед буйної зеленні та запаморочливих весняних ароматів, під пильним оком фахівців терцентру, вони крок за кроком зміцнюють свій організм, роблять його більш витривалим.   

Поважні фізкультурники обізнані, що під час ходьби основне навантаження  йде не на хребет і суглоби, а на палиці, тому що задіяні  усі групи м’язів. Краще працюють легені, нормалізується тиск та рівень глюкози в крові, покращується кровообіг, стимулюється нервова та імунна система.

Це повноцінне кардіотренування, яке лояльне до будь-яких умов, віку та самопочуття, дуже підходить, а саме головне – подобається, підопічним територіального центру.

Прес-служба міського голови.