У школах міста пролунав перший дзвінок

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 1
Спалах осінніх жоржин центральною вулицею Покрова, радість зустрічі, зворушливі побажання – все це ознаки першовересня. Свята, що є родинним, яке зустрічаємо усією громадою, вітаючи учнівство з початком нового етапу шкільного життя. Цього року двері до навчального року 2016-2017 відкрили 3430 учнів, вперше - 401 першокласник, на фінішну учнівську пряму ступили 152 одинадцятикласники.


Перше вересня і справді розмалювало місто у життєстверджуючі кольори, які підказувало невгамовне школярство. Освітні заклади радо відкривали двері підготовлених, світлих, осяяних сонцем класів, зустрічаючи на подвір’ях випускників минулих років, батьківську громадськість та головних винуватців свята – своїх учнів.
Урочисті лінійки розпочалися з побажань миру на рідній землі, такого крихкого та бажаного. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять нашого земляка, що загинув, захищаючи цілісність своєї країни – Олега Кравченка, вшановано воїнів, які полягли, відстоюючи суверенітет та незалежність України.
Під звуки державного гімну розпочиналися перші хвилини вже шкільного життя. З початком нового навчального року, словами щирих побажань та подарунками, шкільну громадськість привітав народний депутат України Андрій Шипко, депутат облради Марина Петросянц. Традиційно учнівство поздоровляли представники влади, депутатського корпусу, широкого освітянського загалу, підприємств та організацій – численні городяни. Вони бажали успіхів, насиченого вагомими подіями року.
Святкові лінійки показали, що колективи налаштовані на звершення та перемоги. Яскраво, з мистецькими елементами, - флеш-мобами та концертними номерами, зустрічали діти першовересень. Цього року він стане саме першим для новоствореного навчально-виховного комплексу №2 і впише 51 сторінку в історію шостої школи-ювілярки.
Літопис продовжать першокласники, яких вишитими рушниками благословляли на щасливу шкільну долю, проводжаючи на перший урок переливами вічно молодого шкільного дзвінка.
Прес-служба міського голови.

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 2 у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 3

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 4 у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 5

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 6 у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 7

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 8 у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 9

у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 10 у школах міста пролунав перший дзвінок. Зображення 11