У школах міста пролунав останній дзвінок

у школах міста пролунав останній дзвінок. Зображення 1
Він традиційно пронісся Покровом гомінкою юрбою школярів. Під нестихаючий щебет першокласників, шелест стрічок випускників закрив двері черговому навчальному року.


По-особливому урочисто було цього дня на подвір’ях загальноосвітніх закладів. Оплесками зустрічала батьківсько - шкільна громада головних винуватців – випускників і, звичайно ж, наймолодших - першокласників. Найщиріші побажання адресували ті, хто вів їх звивистою дорогою знань: перші вчителі, класні керівники-наставники. До їхніх слів приєднувалися численні гості, представники влади, підприємств та організацій.

Разом з учнями восьмої та Чортомлицької шкіл радісно-зворушливу мить свята розділили депутат облради, помічник Народного депутата Андрія Шипка – Марина Петросянц та заступник міського голови Наталія Бондаренко.
Цього дня підсумовували рік вагомими досягненнями, перемогами в олімпіадах та конкурсах, демонстрували найкраще, дивуючи і захоплюючи.
Останній шкільний дзвінок закликав школярство на прощальний урок, але не говорив – «До побачення», нагадуючи, що вже першого вересня зустрінуться знов.
Прес-служба міського голови.

у школах міста пролунав останній дзвінок. Зображення 2 у школах міста пролунав останній дзвінок. Зображення 3

у школах міста пролунав останній дзвінок. Зображення 4 у школах міста пролунав останній дзвінок. Зображення 5

у школах міста пролунав останній дзвінок. Зображення 6 у школах міста пролунав останній дзвінок. Зображення 7

у школах міста пролунав останній дзвінок. Зображення 8 у школах міста пролунав останній дзвінок. Зображення 9