У Покровводоканалі з'явилася нова спецтехніка


На  початку року міськводоканал долучився  до програми  “WaterWorX: Підтримка українських водоканалів сектором питної води Нідерландів", програма за підтримки  Міністерства Закордонних справ та Посольства Королівства Нідерландів в Україні. 
Покровводоканал став одним з п'яти українських водоканалів, який підписав  угоду про партнерство з нідерландським  консорціумом водоканалів. Співпраця передбачає сприяння у покращенні  якості послуг водопостачання та водовідведення. Вже є перші вагомі результати.
Покровміськводоканал отримав дві одиниці  спецтехніки, які  допоможуть  ефективно долати аварійні ситуації та проводити ремонти. Це - навантажувач Bobcat з навісним обладнанням та автомобіль для  бригад з аварійного відновлення.


Ремонтники  для  виїзду  на аварійні виклики відтепер використовуватимуть   сучасний автомобіль на базі шасі Renault Master. У ньому буде все необхідне для оперативного та  якісного виконання аварійно-відновлювальних робіт на мережах водопостачання та водовідведення.


Невеликими габаритами, відмінною маневровістю та надійністю характеризується  Bobcat. До колісного міні навантажувача у комплекті йде змінне навісне обладнання — ківш, вила, гідромолот, транщеєкопач. Новий функціонал сприятиме ефективному виконанню поточних завдань підрозділами міськводоканалу.
Прес-служба міського  голови.