Національна практична освітня програма “Компас: рестарт та розвиток бізнесу”

До 30 червня 2024 року триває набір на освітню програму “Компас: рестарт та розвиток бізнесу”. Навчання організоване Державною установою “Офіс з розвитку підприємництва та експорту” спільно з VECTOR GROUP та за підтримки проєкту Міжнародного Торговельного Центру “Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни”, який фінансується урядом Японії.
Довгострокова практична освітня програма для підприємців з-поміж ВПО, яка покликана надати знання та поштовх для подальшого розвитку власної справи або підприємства. За результатами навчання учасники запровадять нові підходи до організації діяльності, а найактивніші зможуть збільшити прибуток від власної підприємницької діяльності.
Ініціатива буде корисною для чинних підприємців мікро-, малого та середнього бізнесу з усіх регіонів України, а також самозайнятих осіб з-поміж ВПО, які планують розвинути або перезапустити власний бізнес.
Дізнатися більше про програму можна під час вебінару, який відбудеться 21 червня 2024 року з 15:00 до 16:00. Реєстрація проводиться за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfd8hlcoAGQUrB1JT5qWrMMGUYZt6p7bd2pdf0ti5Qshir1fw/viewform
Дедлайн реєстрації: 21 червня 12:00.
Додаткова інформація розміщена на вебпорталі https://business.diia.gov.ua/compass