У Покрові вже висадили понад 10 тисяч саджанців квітів

у покрові вже висадили понад 10 тисяч саджанців квітів. Зображення 1
За три останні тижні травня комунальники змінили обличчя міста, прикрасивши його декоративними рослинами. Близько 20 видів висадили працівники "Добробуту" у паркових зонах, квітниках та газонах, створивши неповторні композиції.

 

 

у покрові вже висадили понад 10 тисяч саджанців квітів. Зображення 2Сульфінія, бегонія, петунія, чорнобривці, герань, пеларгонія, георгіни, катарантус, газанія – далеко не повний перелік квітів, які заяскравіли у центральному парку, на бульварі Шевченка, Центральною. На головній площі міста та вулиці Героїв України оформили й ліхтарі, на яких з’явилися декоративні вазони з білосніжною сульфінією. Таку деталь одразу оцінили містяни, вона придала особливого шарму, як і клумби, що створюють затишок і красу міському простору.
Роботи з озеленення не завершені, про що говорять у "Добробуті", тут продовжують оформлювати квітники. Що особливо тішить працівників, цієї весни не зафіксовано випадків вандалізму, квіти прижилися й піднялися, радуючи око перехожих. Для трудівниць підприємства то найкраща подяка за створену красу, доказ, що місто змінюється не лише зовні, змінюється ставлення людей до свого спільного дому.
Прес-служба міського голови.

у покрові вже висадили понад 10 тисяч саджанців квітів. Зображення 3

у покрові вже висадили понад 10 тисяч саджанців квітів. Зображення 4

 

у покрові вже висадили понад 10 тисяч саджанців квітів. Зображення 5

у покрові вже висадили понад 10 тисяч саджанців квітів. Зображення 6

у покрові вже висадили понад 10 тисяч саджанців квітів. Зображення 7

у покрові вже висадили понад 10 тисяч саджанців квітів. Зображення 8