У Покрові пройшли урочистості з нагоди Дня Гідності та Свободи

у покрові пройшли урочистості з нагоди дня гідності та свободи. Зображення 1
Події, що стали утвердженням в Україні ідеалів свободи і демократії, зібрали громадськість на мітингу біля пам’ятника Великому Кобзарю, як данина поваги патріотизму та мужності громадян, які восени 2004 року і в листопаді 2013 – лютому 2014 стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів української держави та її європейського вибору.


Присутні, представники влади, громадських організацій, підприємств і установ, духовенства, віддавали належне громадському подвигу людей, які захищали демократичні цінності та ціною своїх життів, вірою у торжество справедливості відстоювали і продовжують відстоювати гідність українського народу, його свободу. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків, загиблих на сході країни за свободу та територіальну цілісність нашої держави.
Цього дня відзнакою Президента України "За участь в антитерористичній операції", пам’ятним знаком "За воїнську доблесть" та почесною відзнакою "Захисник кордонів батьківської землі" нагороджено покровчан, воїнів АТО.

у покрові пройшли урочистості з нагоди дня гідності та свободи. Зображення 2
Завершилися урочистості покладанням квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку.
Тематичні заходи до Дня Гідності та Свободи відбулися у школах, народному музеї ім. Занудька, закладах культури міста.

у покрові пройшли урочистості з нагоди дня гідності та свободи. Зображення 3
Прес-служба міського голови.