Продовжуємо перемагати

продовжуємо перемагати. Зображення 1
Дитячо-юнацька спортивна школа не зупиняється у своїх прагненнях завойовувати досвід і медалі, презентуючи Покров як місто, де плекається спорт великих досягнень.


Кінець минулого тижня знову був відзначений перемогами наших спортсменів. Золото на Всеукраїнському юнацькому турнірі з дзюдо у Харкові завоював вихованець Сергія Сінілова Володимир Яцик. У першості взяло участь понад 800 спортсменів з 14 регіонів України та Києва. Боротьба тривала на шести татамі, збірна Дніпропетровщини привезла 7 винагород з яких одна у Покрова.

продовжуємо перемагати. Зображення 2
У гарній спортивній формі і наставник чемпіонів – Сергій Сінілов, який виборов перше місце на VII Всеукраїнських іграх ветеранів спорту з дзюдо пам’яті Баки. Сергій виступав у складі збірної області, яка була на висоті, серед ста спортсменів з Донецької, Одеської, Сумської, Харківської, Полтавської областей, виграла 12 золотих, 13 срібних і 8 бронзових медалей.

продовжуємо перемагати. Зображення 3
Показали себе і акробати, вихованці Ольги Образцової та Василіси Носик. На Чемпіонаті України серед юніорів, що проходив у Львові, наші спортсмени продемонстрували відмінну підготовку, успішно виступивши серед 160 учасників, представників провідних шкіл. Микола Земляний та Іван Хажанець вибороли срібло, Анастасія Конюшенко і Карина Ткаченко – бронзу. Дебютувала на змаганнях такого рівня підростаюча зміна – Спартак Заульський, Арина Забутна та ще одна змішана пара – Артур Євтушенко, Катерина Гужва. Наше місто було представлене не лише акробатами, до суддівської колегії чемпіонату входила тренер ДЮСШ Наталія Токмань.
Тож Покров, як місто спортивних досягнень, рухається уперед, до нових здобутків.
Прес-служба міського голови.