У партнерстві з ʺU-LEAD з Європоюʺ

Понад 150 видів дозвільних документів надає покровчанам Центр надання адміністративних послуг. Тут забезпечено комфортне обслуговування громадян та сучасний підхід  до  надання адмінпослуг. Водночас триває постійна робота над підвищенням ефективності роботи.

Нині у Покрові проходить раунд 1 Фази впровадження напряму покращення адміністративних послуг населенню за проектом Програми ʺU-LEAD з Європоюʺ, партнером якої наше місто стало з серпня минулого року.

Це одна з найбільших програм міжнародної допомоги для України з підтримки децентралізації, що фінансується Європейським Союзом.

24-25 червня за участі адміністраторів ЦНАПу, представників громади, депутатів міської ради, суб'єктів надання адміністративних послуг відбулися чергові модулі тренінгової програми.

Як і попередні зустрічі навчальні тренінги проходили у АРТ- центрі міської бібліотеки. З тренером Андріаною Костенко учасники спілкувалися на тему ділової етики та взаємодії з відвідувачами ЦНАПу”. В рамках модулів говорили про особливості ділового етикету та ефективні комунікації, торкалися гендерних питань у контексті надання адмінпослуг, психології гендеру та інше.

Прес-служба міського голови.