У парку з'явилися  нові арт-об'єкти - веселі Міккі й Мінні Маус

 

Минуло два  роки, як у Покрові офіційно відкрили реконструйований парк. Він так органічно  увійшов у життя містян, заповнивши нішу, якої так не вистачало довгі роки.

За цей час парк все більше і, більше стає затишним та неповторним, що є завданням міського голови Олександра Шаповала. З'являються локації та деталі, які роблять його ще красивішим.

Відвідувачі  парку, а особливо малеча, з радістю зустріли чергову “обновку” парку — топіарних Міккі та Мінні Маусів. Сьогодні зранку фігури встановили на одній з центральних алей.

Тепер крім лісової галявини з оленятком, ведмежатами та вовком, там з'явилася ще одна топіарна група. Двометрові об'ємні фігури найвідоміших мультяшних мишей установили поруч з ігровою зоною для малюків, що дуже доречно. Веселі зелені Міккі-Мауси вдало вписалися у парковий ландшафт, і з перших хвилин встигли стати популярною фото-зоною не лише для дітей.

Хто ще не побачив нову топіарну парочку, має гарну нагоду зробити це прямо зараз. Вихідні  у центральному міському  парку,  як завжди проходять змістовно,  цікаво та незабутньо.

Прес-служба міського голови.