У НВК №2 нові комп'ютери

Сучасні стандарти освіти орієнтовані на потребу у підготовці фахівців з вільним володінням комп'ютерними технологіями та інформаційною грамотністю відповідного рівня. Аби діти мали необхідні умови для оволодіння актуальними навичками, у Покрові продовжується комп'ютеризація шкіл.

Днями нову комп'ютерну техніку отримав НВК №2. На умовах співфінансування з облдержадміністрацією за рахунок міського бюджету придбано 45 ноутбуків. Це дало можливість укомплектувати ще один комп'ютерний клас для молодших школярів. Збільшити кількість одиниць компютерної техніки в діючому комп'ютерному класі та навчальних кабінетах, які були  обладнані раніше, в тому числі придбано інтерактивні дошки.

- Для нашого НВК, як і для усіх навчальних закладів міста, справжнім передноворічним подарунком стала зміна оператора мобільного зв'язку на внутрішню високошвидкісну мережу інтернет зі швидкістю 100 Мбіт/с, - розповідає директор комплексу Галина Чергинець. - Це черговий крок у вдосконаленні інформаційно-освітнього середовища, що дозволить у повному обсязі використовувати електронний освітній контент.

Галина Миколаївна зазначила, що за останні роки у закладі значно поліпшилося не лише комп'ютерне забезпечення а й матеріальне, вирішилося багато господарчих питань.

Тим часом новенькі ноутбуки вже протестовані та підключені, діти та вчителі їз задоволенням ними користуються.

Прес-служба міського голови.