У Новий рік із новими прем’єрами

у новий рік із новими прем’єрами. Зображення 1
Новорічно-різдвяні свята неможливо уявити без казки. Цього року покровчанам було представлено постановки на будь-які смаки та уподобання, від спортивних до театральних.


Ялинка на воді
Понад 30 років спортивний сезон у КДЮСШ "Манганіт" завершується яскравим водним святом. З "Ялинкою на воді" виросло не одне покоління, плавбасейн "Дельфін" стає казковою ареною, і цього року колектив школи виправдав сподівання містян.

у новий рік із новими прем’єрами. Зображення 2

 

"Новорічні пригоди Аріель" пройшли за повних трибун. Спортивно-театралізована вистава з показовими виступами вихованців відділень плавання, стрибків у воду стала своєрідним підсумком роботи. До організації долучилися батьки, які виступили у ролі артистів і костюмерів. Неперевершені сценічні образи створила Тамара Алілуєнко, головних персонажів зіграли Сергій Кравець, Ганна Халіменко, Андрій Маковецький. Підтримали рідний заклад і випускники, котрі взяли активну участь у постановці й виконанні надскладних водних трюків.

у новий рік із новими прем’єрами. Зображення 3

Більше 130 спортсменів були задіяні у казці. Глядачів дивували майстерністю, інтригою сюжету, до якого вплели комічні стрибки, спуск на тарзанці і навіть кораблі. Завершилася казка традиційними плавучими вогнями, з яких склали чотири цифри – 2018, новий рік, до якого школа іде з новими спортивними планами.

"Новорічні пригоди" Сюрпризу

Театральний колектив "Сюрприз" Школи мистецтв порадував новим святковим спектаклем. Близько 50 вихованців Нелі Піхтіної були задіяні у постановці казки, підтримали театралів і учні Ірини Кузнецової – Вікторія Мамонова та Анастасія Прядко.

у новий рік із новими прем’єрами. Зображення 4
Першими прем’єру побачили наймолодші містяни, вихованці дитячих садочків, куди з казкою та святковим настроєм завітав "Сюрприз". Багаторазові переможці творчих конкурсів усіх рівнів, юні артисти збагатили виступ іграми, вікторинами. Запросили до перегляду і широке коло глядачів, відзвітувавши творчими здобутками – великою новорічною виставою.

у новий рік із новими прем’єрами. Зображення 5
2018-й продовжив цикл заходів, підготовлених відділом культури виконкому, закладами освіти. Протягом святкових днів та шкільних канікул на городян очікують майстер-класи, творчі звіти й святкові програми.
Прес-служба міського голови.