У наших спортсменів чергові перемоги

у наших спортсменів чергові перемоги. Зображення 1
Навчальний рік добігає кінця, вихованці спортивних осередків завершують його зі значними досягненнями. Діти продовжують посилені заняття, налаштовані на вдосконалення своєї майстерності.


у наших спортсменів чергові перемоги. Зображення 2

ДЮСШ імені Дані Дідіка
Спортсмени відділення дзюдо показали відмінні результати на третьому етапі Дитячої Ліги, що пройшла у Дніпрі. У турнірі взяли участь 128 бійців з 10 команд Дніпра, Кривого Рогу, Нікополя, Синельникового, Генічеська. На татамі тривала серйозна боротьба між хлопчиками та дівчатками 2007-2009 року народження. Вихованці Сергія Сінілова як завжди були на висоті, чемпіонкою змагань стала Тетяна Ковалик. Бронзовими призерами Сергій Ковалик та Євангеліна Соколова.

КДЮСШ "Манганіт"

у наших спортсменів чергові перемоги. Зображення 3
У Полтаві проходив Всеукраїнський турнір з плавання, де честь Покрова захищали учні Тетяни Сініциної. Наша команда, виступаючи в естафетному плаванні 4х50 в/ст змішана та 4х50 комбінована змішана зайняла почесне третє місце. Спортсмени Марія Кірічок, Влада Чабанець, Максим Стіпенков, Іван Андрієнко, Павло Сіренко, Олексій Січкарьов показали свою згуртованість та гарну підготовку. Загалом у турнірі, який цьогоріч є ювілейним, десятим, взяло участь понад 100 спортсменів, для кожного він став важливим етапом перед наступними стартами.
Прес-служба міського голови.

у наших спортсменів чергові перемоги. Зображення 4

у наших спортсменів чергові перемоги. Зображення 5