У місті побувала «Допомога Дніпра»

у місті побувала «допомога дніпра». Зображення 1
У свою чергову робочу поїздку до Покрова представники Благодійної організації Благодійного фонду з допомоги внутрішньо переміщеним особам зустрілися з переселенцями та обговорили питання соціальної інтеграції ВПО.


Це не перший візит «Допомоги Дніпра» до Покрова. Місто одним з перших на Дніпропетровщині відгукнулося на пропозицію дієвої допомоги внутрішньо переміщеним особам, у тому числі обравши і напрямок співробітництва з міжнародними організаціями, впровадження програм всебічного соціального захисту переселенців. Результатом взаємодії стали соціальні ініціативи Представництва Датської ради у справах біженців, направлені на покращення умов проживання переселенців. Правова та психологічна підтримки.
Цього разу представники фонду зустрілися з внутрішньо переміщеними особами на базі територіального центру, де передали людям набори засобів гігієни, попередньо провівши моніторинг з питань охорони здоров’я, освіти, соціально-психологічних послуг.
Питання інтеграції переселенців до життєвого простору Покрова обговорювали безпосередньо із заступником міського голови Наталією Бондаренко за участю керівників соціальних установ. Увагу було зосереджено на консолідації громади як способу вирішення проблем переселенців. Оговорено можливість впровадження комплексних цільових програм з підтримки та інтеграції у територіальну громаду міста внутрішньо переміщених осіб, а також створення сприятливого соціального середовища для городян, що перебувають у складних життєвих обставинах.
Прес-служба міського голови.

у місті побувала «допомога дніпра». Зображення 2