Для кого тротуари?!

для кого тротуари?!. Зображення 1
Тема паркування автомобілів в неустановлених місцях не знімається з порядку денного. Для жителів міста вона залишається проблемою, а для не надто сумлінних водіїв - нормою.


Останній фотофакт засвідчив, що правила дорожнього руху, за якими чітко прописана можливість зупинок та стоянок, вочевидь, «писані» не для всіх. Ну вже точно не для водія ЗІЛу, що так впевнено зупинився біля магазину. Очевидно, не лише він, про що свідчать продавлені каналізаційні люки.
Центральні вулиці, пішохідні зони стали місцем "зручного" паркування постачальників торгівельних закладів, власників магазинів і деяких автомобілістів. І такі випадки непоодинокі. Порушення правил паркування можна спостерігати на перехресті вулиць Чехова й Центральна, Тельмана й Центральна, поблизу поліклініки і не тільки. Що тягне за собою пошкодження тротуарного покриття, малих архітектурних форм, головне – наражає на небезпеку містян. Це проблемне питання вкотре було поставлене міським головою перед профільними фахівцями.
Тож хочеться нагадати порушникам, а особливо власникам торгівельних об’єктів, про правила дорожнього руху і благоустрою на території м.Покров, дотримання яких є обов’язковим.
Прес-служба міського голови.

для кого тротуари?!. Зображення 2