У міському музеї відкрилася виставка новорічних листівок

у міському музеї відкрилася виставка новорічних листівок. Зображення 1
Заклади міста дарують городянам справжню новорічну атмосферу. В осередках культури пройшов конкурс на краще святкове оформлення, тут створили яскраві різдвяні локації. Кожен заклад є неповторним у творчих підходах та задумках, а перемогу здобув міський музей.Напередодні свята тут відкрили особливу виставку. Її експонати — новорічні листівки різних років. Саме такі колись отримували і надсилали наші батьки, дідусі та бабусі в 60-ті, 70-ті, 80-ті роки. До речі, найстарішим експонатом є фактично ровесник нашого міста. Чорно-біла новорічна листівка була випущена ще в далекому 1957-му році!у міському музеї відкрилася виставка новорічних листівок. Зображення 2
Девізом виставки є слова "Дитинство. Спогади. Свято". Дід Мороз, сніговик, ялинка... Незважаючи на свій вік, ці листівки продовжують дарувати відчуття наближення Нового року, надії на краще.
Городян запрошують прийти до музею та знову згадати ті неповторні моменти дитинства, коли з нетерпінням очікували Новий Рік. Тим більше, що його колектив створив в своїх стінах справжню новорічну атмосферу. у міському музеї відкрилася виставка новорічних листівок. Зображення 3Тут є місця для тематичних фотосесій, виставки та експозиції оформлені таким чином, аби підкреслити наближення свята. А завдяки телеекранам відвідувачів зустрічають новорічні та різдвяні мелодії.
Приходьте сюди і ви не пошкодуєте, адже отримаєте по-справжньому позитивні емоції!
Прес-служба міського голови.

у міському музеї відкрилася виставка новорічних листівок. Зображення 4

у міському музеї відкрилася виставка новорічних листівок. Зображення 5

у міському музеї відкрилася виставка новорічних листівок. Зображення 6