У дитячій поліклініці встановлюють склопакети

у дитячій поліклініці встановлюють склопакети. Зображення 1
Депутатську субвенцію направлено на заходи з енергозбереження.
Такий крок зроблено депутатом облради Сергієм Шуваєвим у напрямку підтримки лікувального закладу. Пріоритети щодо цільової допомоги обиралися спільно з міським головою Олександром Шаповалом, де визначальним поставало питання першочерговості.


Важливість рішення продиктована як вимогою часу, так і потребами містян. Енергозберігаючі вікна не лише захистять взимку, є безпечними. Для практичного вирішення проблеми, котра є нагальною, і направлено кошти депутатського фонду.
Відучора, у рамках підготовки до осінньо-зимового періоду, бригада ремонтників вже встановлює склопакети. Сьогодні Сергій Шуваєв та Олександр Шаповал побували у поліклініці, особисто перевірили стан виконання робіт. Обласний депутат підкреслив, що визначальним є якість проведення монтажу, адже від цього залежить головне питання - комфорту малечі і колективу закладу.
- Надзвичайно важливо, коли депутатські інтереси виходять з інтересів громади, - зазначив міський голова, - сьогоднішні спільні зусилля направлено на підтримку дитинства. Все починається з турботи про людину, з цього складається благополуччя міста.
Про очікувані зміни говорить і адміністрація та колектив поліклініки, як про такі, що сприяють покращенню умов перебування маленьких пацієнтів.
- Те, що амбулаторія буде з новими світлими, головне – енергозберігаючими вікнами, радість як для нас, так і батьків малечі, що кожного дня приходять до закладу, - наголошує завідувач амбулаторії загальної практики сімейної медицини №5 Ірина Дудкіна, - Вдячні, що саме цьому питанню, яке торкається маленьких мешканців міста, приділив основну увагу наш обласний депутат Сергій Шуваєв. Охорона здоров’я дітей – це головне завдання, важливо, що воно залишається пріоритетним для депутата, який виправдовує надії виборців.
Прес-служба міського голови.

у дитячій поліклініці встановлюють склопакети. Зображення 2