У День довкілля впорядковували рідне місто

у день довкілля впорядковували рідне місто. Зображення 1
Ця дата з’явилася у наших календарях у 1998 році, як ще одне нагадування, що навколишнє середовище потребує охорони й піклування. Для Покрова, де традиції колективної праці на благо рідного міста мають міцне коріння, вона стала ще одним приводом висловити своє ставлення до загального дому.

 

 

у день довкілля впорядковували рідне місто. Зображення 2

Підприємства й організації, установи, заклади усіх форм власності відгукнулися на заклик, взявши активну участь у прибиранні території міста. Впорядковували вулиці, сквери, паркові й зелені зони. Долучилося й школярство, діти спільно з викладачами висаджували квіти й дерева, озеленюючи подвір’я своїх закладів. Займалися благоустроєм дворів і численні містяни, які теж провели цей день, прибираючи й прикрашаючи територію власних будинків.

у день довкілля впорядковували рідне місто. Зображення 3

За інформацією управління житлово-комунального господарства і будівництва міста, загалом було впорядковано близько 300 га територій, 215 км. доріг, висаджено 250 дерев, 50 кущів, ліквідовано 31 стихійне сміттєзвалище. Такі результати загальноміської толоки тільки доводять, що охайне місто – загальна турбота.
Це стверджували і покровчани, наголошуючи, що довкілля починається з кожної квартири, двору, вулиці, його стан залежить від особистої причетності до питання благоустрою.
Прес-служба міського голови.

у день довкілля впорядковували рідне місто. Зображення 4

у день довкілля впорядковували рідне місто. Зображення 5

у день довкілля впорядковували рідне місто. Зображення 6