У чистий четвер впорядковуємо місто

у чистий четвер впорядковуємо місто. Зображення 1
Сьогоднішній погожий день напередодні Великодніх свят для Покрова пройшов у спільних зусиллях на благо міста.

Підприємства й організації прибирали закріплені за ними території, аби зробити рідне місто ще привабливішим, до руху з озеленення долучилася Центральна міська лікарня. Ініціативу головного лікаря Анатолія Шкіля підтримав колектив стоматології, спільно підготувавши й висадивши у сквері поряд з відділенням 17 саджанців кавказької ялинки та 14 кущів самшиту. Зробивши свій внесок у комплексний благоустрій території лікарні, розпочатий міською владою минулоріч.
Що місто уквітчається, обіцяють працівники «Добробуту», які сьогодні засіювали декоративною травою газони. Спеціалісти проводили профілактику ліній зовнішнього освітлення й наносили нову дорожню розмітку.
Триває реконструкція Центральної, де наразі вкладається тротуарне полотно, продовжуються масштабні роботи на Чехова. Очікувані зміни на Лізи Чайкіної, тут у дії реконструкція ливневої каналізації, пішохідної зони.
Якщо у цих частинах роботи у розпалі, то мешканці 35 мікрорайону можуть констатувати про дієву відповідь на вирішення актуального питання - завершення ремонту алеї через дендропарк. Сьогодні одна із затребуваних пішохідних артерій, дійсно, пішохідна за будь-якої погоди, на чому наголошують містяни. Покровчани долучилися до весняного прибирання, впорядковуючи двори після зими.
Прес-служба міського голови.

у чистий четвер впорядковуємо місто. Зображення 2

у чистий четвер впорядковуємо місто. Зображення 3

у чистий четвер впорядковуємо місто. Зображення 4

у чистий четвер впорядковуємо місто. Зображення 5

у чистий четвер впорядковуємо місто. Зображення 6

у чистий четвер впорядковуємо місто. Зображення 7

у чистий четвер впорядковуємо місто. Зображення 8

у чистий четвер впорядковуємо місто. Зображення 9

у чистий четвер впорядковуємо місто. Зображення 10

у чистий четвер впорядковуємо місто. Зображення 11