У бібліотеках міста з’явилася книга нашого земляка, Вадима Крушинського

у бібліотеках міста з’явилася книга нашого земляка, вадима крушинського. Зображення 1
"Гарячі дні "холодної війни" - за такої назви побачила світ нова книга професора, доктора політичних наук Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім.Тараса Шевченка – Вадима Юрійовича Крушинського. За сприяння міського голови Олександра Шаповала, видання поповнило бібліотечний фонд Покрова. Містяни можуть ознайомитися з "несуб’єктивними нотатками" автора, які вже зібрали численні позитивні відгуки читачів по всій Україні.


Ім’я Вадима Крушинського добре відоме покровчанам, як історика, політолога, науковця, насамперед, представника родини, що нерозривно пов’язана з історією нашого міста. Дитячі роки Вадима та його брата, Ігоря, пройшли у Покрові, вони підтримують зв'язок із земляками. Не так давно у міському музеї пройшла персональна виставка марок Ігоря Крушинського, а сьогодні покровчани можуть познайомитися з книгою Вадима Юрійовича.у бібліотеках міста з’явилася книга нашого земляка, вадима крушинського. Зображення 2
Фахівець з питань європейської інтеграції, історії та зовнішньої політики України, автор пише про "холодну війну" очима очевидця: "Я писав цю книжку для своїх земляків з міста Орджонікідзе Дніпропетровської області, тепер місто Покров, де, сподіваюсь, пам’ятають нашу родину.
Я писав цю книжку для всіх тих, хто цікавиться історією міжнародних відносин. Але це не наукове дослідження. Це моє особисте відчуття тих подій. Це мої спогади про "антифашистський оборонний вал" - знаменитий Берлінський мур, Польську "Солідарність", розповідь моїх батьків про Афганістан часів "обмеженого контингенту". Це книжка про нашу історію."
Публіцистично-документальне видання вже змогли оцінити українські читачі, котрі відзначали цікаву авторську методику написання – інформативність та історичність.
Відкрити для себе "несуб’єктивні нотатки" можуть і покровчани, книга у вільному доступі в бібліотечній мережі міста.
Прес-служба міського голови.