У автомоделістів Покрова нові перемоги!

у автомоделістів покрова нові перемоги!. Зображення 1
Автомодельний спорт вважається особливою дисципліною, яка поєднує в собі техніку, науку і спортивну боротьбу. Тому автомодельний гурток, який функціонує на базі нашого Будинку творчості дітей та юнацтва, виховує в дітях не просто спортсменів, але й розвиває в них аналітичність, вміння мислити технічно і нестандартно.
у автомоделістів покрова нові перемоги!. Зображення 2Адже для того, щоб виставити модель на змагання і перемогти там як спортсмен-учасник, вихованцям гуртка доводиться витратити багато часу на її підготовку та оснащення. Але кінцевий результат вартий цих зусиль.
Наші автомоделісти в черговий раз довели це на міжнародних змаганнях "GRAND PRIX UKRAINE", які нещодавно завершилися у місті Стрій (Львівська область). Змагання "FRIENDS CAP" з кордових автомобілів проходили на одному з кращих кордодромів Європи. Участь у них взяли найсильніші представники цього виду спорту з Німеччини, Польщі, Литви, Росії, України. Серед них команди з Львівської, Хмельницької, Вінницької та Дніпропетровської областей.
І тим більш приємно, що учасники з Покрова в черговий раз продемонстрували свій високий клас. Вихованка автомодельного гуртка Анна Булка посіла перші місця в класі моделей Е-1к та Е-2к етапу Кубку України в класі кордові моделі III-й ранг. При цьому варто відзначити, що перемоги дівчина виборола у змаганнях з дорослими спортсменами! До речі, її тренер Володимир Томілов теж показав хороший результат на таких серйозних змаганнях і увійшов до десятки найкращих.
Вітаємо автомоделістів Покрова з новими перемогами і бажаємо успіхів у подальших змаганнях. Наступним випробуванням для них стане новий етап Кубку України, який пройде вже у грудні цього року.
Прес-служба міського голови.