Творчий березень у Дитячій школі мистецтв

творчий березень у дитячій школі мистецтв. Зображення 1
Навчальний процес дитячої школи мистецтв дуже насичений та різноманітний. Учні школи мають змогу долучитися до прекрасного, відкрити нове у світі музики та мистецтва.

13 березня пройшов музично-літературний вечір класу викладача Бойко-Костіної Анастасії Володимирівни, на якому були присутні батьки учнів, гості та викладачі школи. Концерт пройшов дуже творчо, учнями класу були зіграні твори різних композиторів. Велике враження на слухачів справили твори самого викладача. Діти із задоволенням виконували авторські композиції Анастасії Володимирівни. Творча співпраця педагога з дітьми відкриває багато перспектив та нових сходинок до перемог.
17 березня гостинно відчинив двері для відвідувачів музичний клуб «Орфей», який запропонував «Прогулянки по музеях. Лувр».Підготували засідання клубу творчі та майстерні педагоги Семенуха Олена Вікторівна та Думчикова Тетяна Ігорівна. Ідея заходу – поєднати образотворче мистецтво та музику, театр, хореографію. Яскраве представлення картинної галереї (відеоролики), виступи учнів музичного відділу та класу хореографії.
18 березня вихованці класу сольного співу разом з педагогами Жуковською Антоніною Людвигівною, Жуковським Миколою Івановичем та концертмейстером Дев’ятко Наталією Юріївною. презентували до уваги батьків, педагогічного загалу інтегрований урок-концерт «Робота над сценічним образом» . Учні показали свою майстерність, вокальні дані, уміння презентувати себе. Пісні у виконанні учнів класу сольного співу вражали та зачаровували присутніх .
28 березня – відбулася музично-виховна година «Сучасне скрипкове мистецтво», яка була присвячена видатним скрипалям XX – XXI ст.. – Давіду Ойстраху, Леоніду Когану, Девіду Гаретту. На виховній годині були присутні учні, батьки та викладачі школи. Цікаву тематичну виховну годину підготували викладачі струнного відділу: Корогод І.П., Торукало Г.Г., Журавель Ю.Г., Радченко М.Л. Учні та викладачі вразили своєю виконавської майстерністю, любов’ю до інструменту та умінням зацікавити та відкрити нове та незвідане.
Педагогічний колектив дитячої школи мистецтв завжди готовий до співпраці. Заклад гостинно відчиняє двері творчим, талановитим, щоб музика щастя та миру завжди супроводжує покровчан.
Директор ДШМ П.Б.Філін-Юрков.

творчий березень у дитячій школі мистецтв. Зображення 2

творчий березень у дитячій школі мистецтв. Зображення 3

 

творчий березень у дитячій школі мистецтв. Зображення 4