Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Підприємства, організації та установи міста працюють у звичному режимі, не останню роль приділяючи благоустрою закріплених територій.
Освіта
Освітяни інформують про те, що відбулася екскурсійна поїздка до міста Дніпро для переможців обласних олімпіад та педагогів, котрі їх підготували. На минулому тижні також пройшло засідання колегії управління освіти, де серед іншого, аналізували стан функціонування та розвитку дошкільної освіти за минулий рік. Проведено міські методичні заходи: семінар для заступників директора з навчально-виховної роботи та семінар-практикум для вчителів початкової школи.


Медицина
Центр первинної медико-санітарної допомоги за минулий тиждень відвідало 2233 особи. У пологовому відділенні ЦМЛ народилося 6 немовлят -покровчан. У добовому стаціонарі проліковано 140 чоловік, на лікуванні у денному стаціонарі хірургічного профілю наразі перебуває 51 пацієнт, у стаціонарі терапевтичного профілю лікується 122 особи.
Соціальна сфера
На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту з різних питань побувало 462 громадяни. Протягом тижня обстежено матеріально-побутові умови проживання 15 родин, а робочою групою з питання легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення обстежено 12 суб’єктів підприємницької діяльності.
У центрі зайнятості протягом тижня зареєстровано 43 особи, а всього на обліку перебуває 472 громадяни, з них 453 мають статус безробітного. Фахівці служби провели дванадцять профорієнтаційних заходів, з поміж них – «День відкритих дверей» для старшокласників.
Комунальні підприємства
За останній тиждень березня у ЖЕО виконали 288 заявок, найбільше серед них каналізаційних - 165, по холодному водопостачанню – 56, електромонтажних роботах - 34 та 25 заявок, пов’язаних зі столярними роботами. Також ремонтно-будівельна дільниця приступила до поточних ремонтів м’якої та шиферної покрівлі.
У міськводоканалі виконали 42 заявки по каналізаційним мережам та 7 водопровідних.
Працівники «Добробуту» на минулому тижні очищували дерева та опори від об’яв, поливали новонасаджені сосни, скопували, планували та розрівнювали грунт на газонах, фарбували турнікети та антипаркувальні напівсфери, грейдували узбіччя у Чортомлику та здійснювали інші роботи з благоустрої.
Пожежно - рятувальний підрозділ міста виїжджав на гасіння займання сухої трави на території покинутих садових ділянок поблизу вулиці Садової.
Прес-служба міського голови.

місто за тиждень. Зображення 2

місто за тиждень. Зображення 3

місто за тиждень. Зображення 4