«СПОРТИВНІ БАБУСІ» - ІСТОРІЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

 

Команді, яка підкорила серця не лише покровчан енергією, позитивом – п’ять років. За цей час вони довели всім, що немає нічого неможливого, коли є жага до життя.

А почалося все у 2017 році. Зміни, що відбулися у Покрові, стали поштовхом до появи соціального проєкту, направленого на оздоровлення людей «золотого» віку. Саме з такою ініціативою звернулася до міського голови Олександра Шаповала волонтер Ольга Ревт і він одразу підтримав таку необхідну ідею, всі ці роки залишається поряд з командою.

За період свого існування фізкультурна ініціатива виросла у необхідну справу, бо направлена на покращення фізичного стану літніх людей, а значить, і якості їхнього життя. Були розроблені індивідуальні  комплекси вправ, адаптовані до відповідного віку, у поєднанні з фітотерапією, дихальною гімнастикою, вони дають  результат, про який говорять поважні спортсменки. Це радість для волонтерів – Ольги Ревт, Ольги Ішуніної, Надії Ковальчук, Оксани Сізової, Вікторії Косенко, бо заради цього і створювався проєкт.

П’ятиріччя команда теж зустрічала суботньою ранковою зарядкою. Найщиріші вітання передав спортсменкам Олександр Шаповал з побажаннями довголіття, здоров’я, нових досягнень і найголовнішого – миру Україні.

Це те, чого сьогодні прагне кожен. В це вірять і шановані фізкультурниці, бо чекають з перемогою своїх рідних, які сьогодні боронять кордони країни. Вони зазначають, що проєкт допомагає долати й психологічне навантаження, переживати тривожні новини. Він подарував справжніх друзів, однодумців, які цінують кожен пройдений день, прагнуть прожити його з сенсом. І «спортивні бабусі» активні не лише у фізкультурі, беруть участь у міських заходах і починаннях, сьогодні допомагають волонтерам, запалюючи своєю енергією, вірою та надією.

Прес-служба міського голови.