Тиждень минув спокійно

тиждень минув спокійно. Зображення 1
Четвертого квітня відбулася чергова оперативна нарада при міському голові за участі керівників структурних підрозділів виконкому, керівників підприємств та установ міста.


Олександр Шаповал повідомив про кадрові зміни та представив виконуючого обов’ язки начальника МКП «Міськводоканал» - Тараса Ужбіду.
З повідомлень, про основні обсяги виконаних за тиждень робіт, стало відомо, що у «Міськсвітлі» готують до відкриття дитячі майданчики та перевіряють їх технічний стан. Центральний майданчик, що на бульварі Шевченка, з середини квітня має бути відкритим для маленьких Покроввців.
Почали встановлювати нові дорожні знаки. Чотири попереджувальні знаки уже повідомляють водіям про заборону в’їзду до міста транзитному транспорту.
«Саночистка» змінила графік роботи – трудитися починають із п’ятої ранку. Приводять до ладу площадки, де стоять контейнери для сміття. Наразі в процесі установлення 25 бетонних огорож. Повідомили і прикрі факти –відбуваються крадіжки відер із щойно встановлених сміттєвих урн…
«Міськводоконал» продовжує накривати кришками каналізаційні люки.
ЖЕО – білять, фарбують, разом із усіма комунальниками здійснюють весняний комплекс робіт із благоустрою.
Міський голова відзначив усіх, хто долучився до прибирання міста, разом з тим, звернув увагу на якість виконаних робіт і їх логічне завершення. Маються на увазі досі не вивезені купи сміття, що особливо недопустимо поруч із навчально-виховними закладами. Бетонні елементи теж не повинні бути на тротуарах та вулицях міста.
Також Олександр Шаповал нагадав, що незабаром поминальні дні, а отже відповідні служби мають забезпечить належний порядок та наявність води на кладовищі. Мова йшла і про вирішення питання з розпізнавальним спецодягом для комунальних служб.
Були новини і в освітян. В управлінні освіти проведено атестацію педагогічних працівників. А в міському ПТУ здійснюється професійна перепідготовка 35 слухачів із числа незайнятого населення. Крім того професійно-технічне училище має ліцензії і приймає замовлення від жителів міста на зварювальні роботи, здійснення ремонтів та виготовлення кондитерських та напівфабрикатних виробів.
Загалом місто прожило минулий тиждень без надзвичайних ситуацій, усі підприємства, установи та організації працювали у штатному режимі.
Прес-служба міського голови.