Територіальний центр соціального обслуговування

територіальний центр соціального обслуговування. Зображення 1

Зміни, що проходять в країні (соціальні, культурні, політичні, економічні) суттєво змінюють місце і роль територіальних центрів в суспільстві, ставлять перед останніми нові завдання, викликають необхідність інноваційної діяльності, пошуку сучасних форм і методів обслуговування різних груп користувачів, нових шляхів і засобів функціонування, організації нових взаємовідносин з оточуючим середовищем.
14.06.2016 року в територіальному центрі відбулася зустріч з прекрасним. Працівниками відділення денного перебування було організовано літературні читання творів підопічних Хайміної Людмили Михайлівни, Чернобук Івана Петровича які чергувалися з виконанням пісень під гітару відомого міського аматора Бойко Іваном Івановичем.
В рамках цієї зустрічі пролунали пісні та вірші про Україну, любов, дитинство, перемоги нашого народу у війні та праці.
У наш час, у зв’язку з орієнтацією діяльності територіальних центрів на потреби жителів, індивідуалізацією обслуговування користувачів, приділенням особливої уваги забезпеченню їхніх інформаційних, культурних, соціальних, побутових запитів, створюється образ територіального центру як центру громадського життя і культурного спілкування.