На Партизанській ремонтують пішохідну зону

на партизанській ремонтують пішохідну зону. Зображення 1
Роботи з капітального ремонту ведуться від Гагаріна до Чехова.


Ця ділянка є затребуваною пішохідною артерією мешканців приватного сектора з центральним ринком, дитячим садочком №5. Про що неодноразово наголошували містяни, звертаючись із проханням відремонтувати вкрай розбитий тротуар. Особливо хвилювало це питання літніх людей, котрі зазначали, що пішохідна проблема залишається відкритою останні 20 років.
Вже можна говорити про зрушення. Позаду підготовчі роботи, наразі триває заміна асфальтного покриття на тротуарну плитку. Загальна протяжність доріжки, запроектованої до реконструкції місцевим  коштом, складає понад 175 метрів. На лице разючі зміни, які відзначають перехожі. І далеко не останні.
Як підкреслює міський голова, залишається відкритим питання стану внутрішньоквартальних, транспортних мереж, котре поступово вирішуватиметься.
Про діяльність у напрямку створення комфортного життєвого простору говорять мешканці Шатохіна, Героїв Чорнобиля, Чиатурської, Центральної, де протягом лише останніх місяців здійснено реконструкцію пішохідних зон з комплексним благоустроєм.
Прес-служба міського голови.