Тай-боксери клубу “Аякс” завоювали 6 медалей міжнародного рівня

тай-боксери клубу “аякс” завоювали 6 медалей міжнародного рівня. Зображення 1З 22-го по 26 серпня у місті Очаків відбувся вже традиційний міжнародний турнір з таїландського боксу "Кубок Чорного моря".
Про його рівень красномовно свідчить той факт, що участь у змаганнях взяли більше 250 спортсменів  з 8 країн світу -  Україна, Туреччина, Литва, Німеччина, США, Молдова, Грузія та Білорусь.
Наше місто в турнірі представляли вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Д.Дідіка, підготовлені Заслуженим тренерем України Ігорем Мациборком— бійці спортклубу "Аякс".
Незважаючи на серйозну конкуренцію, хлопці у видовищних та безкомпромісних поєдинках довели, що школу муей-тай Покрова заслужено вважається однією з кращих.
Як результат, шість медалей різного рівня. Так, золоту нагороду завоював Микита Захарченко. Срібні медалі в активі Олександра Суховільського та Дмитра Шелеська. "Бронзу" вибороли Сергій Сємак, Ігор Куліш та Олександр Шаповал.
До речі, саме команда України у загальному заліку завоювала перше місце, тож наші хлопці зробили свій внесок у це досягнення. Друге місце за командою Туреччини, третє розділили команди Білорусі та Молдови.
Вітаємо спортсменів з досягнутими результатами і бажаємо нових перемог на ринзі!
Прес-служба міського голови.