Свято наближається

свято наближається. Зображення 1
Вже зовсім скоро новорічно-різдвяні свята вступлять у свої права, проголошуючи про настання Нового, 2017 року. Покров вже сьогодні готується до його зустрічі. Згідно з розпорядженням міського голови, відділи виконкому й комунальники впорядковують місто до найочікуваніших свят року. Не залишилися осторонь і освітяни.


Цього разу педагоги продемонстрували творчі інновації, взявши активну участь у конкурсі «Новорічний Покров», оголошеному управлінням освіти міста. Як підкреслює начальник управління Галина Рубаха, ідея долучитися до спільної справи благоустрою свого дому одразу захопила вчительський загал, до якого приєдналися діти та батьки. Позитивні перетворення, що відбуваються у місті, надихнули на дієві кроки, а святкове оздоблення центральної площі підказало цікаві думки щодо оформлення закладів у єдиній святковій стилістиці. Головною вимогою конкурсу була яскравість результату, поле ж для фантазії – необмежене.
Новорічні майстерні шкіл, навчально-виховних комплексів, садочків, Будинку творчості, працювали без простоїв, генеруючи креативні ідеї. Як розповідають у закладах, таке починання об’єднало всіх у єдиному прагненні: створити неповторний святковий настрій, зробити подарунок рідному місту. Спонукало поглянути по-новому не лише на оздоблення приміщень, а й вуличні декорації.
На очах захоплених містян будівлі й подвір’я освітянських закладів перетворилися на яскраві ілюстрації зимової казки, що найбільше тішить малечу. На деревах розквітли різнокольорові рукотворні бурульки, вікна вкрилися витинанковими візерунками, ожили фантазійні герої й засяяли усіма барвами будівлі. Педагоги майстрували і навчали створювати прикраси з підручних екологічних матеріалів. Різдвяно-новорічна феєрія огорнула місто, про що говорять покровчани, наголошуючи на особливій святковій атмосфері.
Те, що створена вона руками людей, які люблять своє місто, зазначає міський голова Олександр Шаповал, дякуючи за спільні зусилля, котрі перевтілили Покров, надавши йому неповторного вигляду.
Сьогодні ці зміни радують та надихають, 19 ж грудня, під час відкриття головної ялинки, говоритимуть про результати конкурсу. Те, що переможцями є всі, доводить той факт, що естафету добрих новорічних справ підхопили мешканці міста, які прикрасили вікна власних осель і приватні підприємці, хто не залишив свої магазини й офіси без різдвяних атрибутів. До Нового року залишилося два тижні, а отже ще є час приєднатися до святкового марафону.
Прес-служба міського голови.

свято наближається. Зображення 2 свято наближається. Зображення 3

свято наближається. Зображення 4 свято наближається. Зображення 5

свято наближається. Зображення 6 свято наближається. Зображення 7

свято наближається. Зображення 8 свято наближається. Зображення 9

свято наближається. Зображення 10 свято наближається. Зображення 11

свято наближається. Зображення 12 свято наближається. Зображення 13

свято наближається. Зображення 14 свято наближається. Зображення 15

свято наближається. Зображення 16 свято наближається. Зображення 17

свято наближається. Зображення 18 свято наближається. Зображення 19