Підтримку отримали соціально важливі програми

підтримку отримали соціально важливі програми. Зображення 1
Сьогодні відбулося третє пленарне засідання чергової 16 сесії Покровської міської ради.
Основним питанням депутати затвердили розмір соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення соціально вразливим верствам населення Покрова. Як прокоментував міський голова, це вже друга черга пільгової категорії, до якої належать близько 400 осіб, а за основним списком роботи зі встановлення індивідуального опалення на стадії завершення. 


Інші питання також мали соціальну спрямованість. Підтримку отримав проект рішення про затвердження програми «Безпечне місто» на 2017 рік, у якій йдеться про встановлення у місті камер відеоспостереження з метою покращення профілактичної роботи та більш оперативного реагування на факти правопорушень. Відповідаючи на запитання депутатів, Олександр Шаповал зазначив, що реалізація заходів із підвищення безпечності міста передбачає створення мережі автоматизованої системи відеоспостереження передусім у місцях, котрі потребують посиленого контролю над ситуацією. До них належать в’їзди в місто, залізничні переїзди, центральна частина міста, торгівельні об’єкти, заклади ресторанного господарства , парки, площі, де відбуваються масові заходи. А також інші місця скупчення людей, ринки, адміністративні будівлі, навчальні та медичні заклади, вулиці, дороги та інші об’єкти.
Також було затверджено Програму про організацію відпочинку та оздоровлення дітей м. Покров на 2017-18 роки. На аналогічий період ухвалили і міську Програму розвитку фізичної культури та спорту.
Мету наступної Програми підтримки діяльності Ради Покровської міської організації ветеранів на 2017-19 роки, міський голова визначив як свідчення поваги та глибокої вдячності до наших ветеранів, до людей поважного віку, які зводили місто, примножували його трудову славу і, як ніхто, потребують нашої шани і підтримки.
Голова міської ветеранської організації Микола Баршунін подякував Олександру Шаповалу, депутатам, за ті кроки, які вже здійснюються в даному напрямку та бажання йти назустріч літнім людям.
Слово взяла і Почесний громадянин міста, радник міського голови Василина Лінська. Василина Трохимівна презентувала збірку поезій нашого земляка Івана Чорнобука, подякувавши усім, хто допоміг збірці вийти у світ. Книгу з автографом автора, отримали міський голова та причетні до доброї справи депутати.
Прес-служба міського голови.

підтримку отримали соціально важливі програми. Зображення 2