Покров святково зустрів 30-річчя Незалежності України

Ювілейний день народження країни у Покрові відзначили численними заходами, які, згідно з розпорядженням міського голови, розпочалися заздалегідь до головної державної дати. А день 24 серпня для мешканців громади став справжнім родинним святом.

Урочистості біля пам’ятника Шевченка продовжилися конкурсом хорових колективів, а потім святковим концертом та народними гуляннями у парку ім. Бориса Мозолевського. Гості свята приходили цілими сім’ями, а у вишиванки вбирали навіть своїх улюбленців.

Підтримували юних талантів з дитячої музичної школи, які традиційно у цей день виступають перед містянами з концертною програмою.

Поціновувачі музичного та хореографічного мистецтва оцінили святковий концерт, який зібрав на одному майданчику творчих, безмежно талановитих дітей та молодь — вихованців та випускників мистецьких осередків міста.

Цей день залишився не лише в пам'яті, а й на світлинах гостей свята. Тематичні фотозони стали одною з найпопулярніших локацій свята.

Поруч  розгорнулася виставка робіт народних  умільців, які  дивували містян неперевершеною майстерністю  та креативом.

Діти з нетерпінням чекали, коли звечоріє, аби подивитися мультфільм. Улюблена галявина швидко заповнилася прихильниками кіноперегляду під відкритим небом.

Парк, як завжди, гостинно зустрічав кожного. Його атмосферність та затишок - запорука чудового проведеного вечора, незалежно від дати на календарі.

Завершився святковий вечір молодіжною дискотекою.

Напередодні гучні святкування пройшли в селищах міста та Шолоховському старостинському окрузі.

До Дня Незалежності цікаві заходи пройшли у бібліотеках та музеї.

Мешканці громади приєдналися також до обласних заходів з нагоди відзначення величних державних свят.

23 серпня, серед сотень людей з усієї області, покровчани приїхали до Дніпра, де знаходиться один з найбільших прапорів України, аби віддати шану національному символу.

А 24-го взяли участь в урочистостях до Дня Незалежності  України. Делегація  нашого міста презентувала  громаду тематичною виставкою та взяла участь у святковому ярмарку.

Прес-служба міського голови.